Aleșdeanul Sorin Motoca, din nou în Consiliul Judeţean Bihor

1627
Sorin Motoca
Foto ©️ ebihoreanul.ro

Consilierii județeni bihoreni au participat, miercuri, la ceremonia de depunere a jurământului de către PNL-istul Sorin Romulus Motoca, care a ocupat locul rămas vacant după plecarea lui Kiss Janos în Parlamentul României.

În debutul şedinţei, cei 34 de consilieri judeţeni prezenţi au rămas în picioare, pentru a asista la depunerea jurământului de către Sorin Romulus Motoca, acesta fiind supleant pe lista de candidaţi a PNL la alegerile locale din 27 septembrie şi înlocuindu-l, după ce Tribunalul Bihor i-a validat mandatul, pe fostul consilier judeţean Kiss Janos, ales deputat la scrutinul parlamentar din 6 decembrie.

Motoca a mai fost consilier judeţean, tot din partea PNL, şi în legislatura trecută, 2016-2020, reprezentând zona Aleşd.

Tot în cadrul ședinței de azi, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Oradea, Anca Grama, a demisionat din calitatea de consilier județean, intrând în corpul funcționarilor publici. Anca Grama va prelua funcția de director al Direcției de Asistență Socială Oradea (DASO), după ce fostul director, Arina Moș, a devenit viceprimar al Oradiei.

LIVE – Ședință ordinară a CJ Bihor – 24.02.2021

LIVE – Ședință ordinară a CJ Bihor – 24.02.2021

Publicată de Consiliul Judeţean Bihor pe Miercuri, 24 februarie 2021

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.