Accident pe DN1H în Peștiș. O șoferiță a ajuns cu mașina într-un parapet

4833
accident Peștiș 3
Foto © AlesdOnline

Vineri, în jurul orei 11.45, pe raza localității Peștiș, a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, o femeie care conducea un autoturism, în timp ce se deplasa pe DN1H, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un parapet. O persoană a sunat la 112 și a anunțat accidentul.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Smurd, Descarcerare, o autospecială cu apă și spumă din cadrul stației de Pompierii din Aleșd și echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Şoferiţa, o femeie în jur de 30 şi ceva de ani, a fost transportată la spital, unde medicii au decis să îi amputeze brațul din cauza rănilor suferite.

„Pacienta a suferit un traumatism complex. I se va amputa braţul stâng, la care a suferit un traumatism complex şi, din păcate, nu se poate realiza o reconstrucţie a braţului. Doamna este gravidă în 16 săptămâni, iar din datele pe care le am, sarcina nu este în pericol”, a declarat purtător de cuvânt al UPU -SMURD.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările în care a sărit femeia peste parapet. Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

Update: “La ora 11.40, pe DN 1H, în localitatea bihoreană Peştiş, o femeie de 32 de ani, din comuna Şinteu, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Aleşd, într-o succesiune de curbe (prima la stânga şi a doua la dreapta) a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, a urcat pe un mal de pământ, s-a răsturnat pe partea stângă, a reintrat pe partea carosabilă, unde şi-a continuat deplasarea răsturnată pe o parte, apoi a ieşit într-o parcare de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare, iar autoturismul a rămas suspendat pe balustradele metalice din parcarea amenajată”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri din Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale producerii accidentului rutier.