UPDATE Accident rutier lângă fabrica de ciment

3491

Din informațiile primite de la martori se pare că  accidentul de circulație a avut loc miercuri in jurul orei 12.45, în zona fabricii de ciment Holcim.Două autovehicule s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la intrarea intr-o spalatorie de masini.A fost implicat in accident si un tir, care stationa in parcarea spalatoriei.

 

În urma impactului un autovehicul a suferit avarii serioase.

Vom reveni cu amanunte.
Se pare că  barbat de 30 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, dinspre localitatea Peștere spre localitatea Subpiatră, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga.

Astfel, autoturismul condus de acesta a acroșat cu partea stângă față, partea laterală dreapta a unui autoturism aflat în depașirea regulamentară a acestuia, condus de o femeie de 26 de ani, din Chistag.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a ricoșat într-o autoutilitară parcată regulamentar, pe partea stângă, în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea carora a fost internată în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News