UPDATE Accident rutier lângă fabrica de ciment

3489

Din informațiile primite de la martori se pare că  accidentul de circulație a avut loc miercuri in jurul orei 12.45, în zona fabricii de ciment Holcim.Două autovehicule s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi nu s-ar fi asigurat la intrarea intr-o spalatorie de masini.A fost implicat in accident si un tir, care stationa in parcarea spalatoriei.

 

În urma impactului un autovehicul a suferit avarii serioase.

Vom reveni cu amanunte.
Se pare că  barbat de 30 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, dinspre localitatea Peștere spre localitatea Subpiatră, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga.

Astfel, autoturismul condus de acesta a acroșat cu partea stângă față, partea laterală dreapta a unui autoturism aflat în depașirea regulamentară a acestuia, condus de o femeie de 26 de ani, din Chistag.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a ricoșat într-o autoutilitară parcată regulamentar, pe partea stângă, în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea carora a fost internată în spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.