UPDATE! Accident rutier în Aleșd: O femeie a fost lovită de un camion pe trecerea de pietoni

5256

27 septembrie 2016:

 

Potrivit comisarului IPJ Bihor Alina Dinu accidentul s-a produs pe strada Piața Unirii din Aleșd, unde un bărbat de 40 de ani, din localitatea Batăr, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară  cu semiremorcă, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor.

Astfel, a acroșat o femeie de 63 de ani, din localitatea Urvind, care se angajase în traversarea carosabilului, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma accidentului rutier, victima a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

26 septembrie 2016:

Potrivit martorilor, femeia a încercat să traverseze strada prin loc nepermis desi trecea de pietoni se afara la mica distanta.

Polițiștii și echipajele de prim-ajutor au fost trimise de urgență la fața locului. O ambulanță a transportat-o pe femeie de urgență la spital.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.