20 ani de Kukkys Power Gym în  Aleșd

1680

Sala de fitness Kukkys Power Gym a sărbătorit pe 5 august 20 de ani de la înființare, născută din pasiune si ambiție a fost una din primele sali de fitness din Aleșd, una dintre salile care a jucat un rol important in modernizarea industriei de gen, la nivel local.

 

Incepând cu orele 20.00 cei care au frecventat-o  s-au revăzut momentul fiind surprins cu  o poza de grup, ca si locație a fost ales parcul din fata casei de cultură din Aleșd.

wp-1470465852707.jpg

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.