Vrei o carieră în JANDARMERIE? Jandarmeria Bihor face recrutări începând din 15 februarie!

639

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor recrutează candidați  pentru admiterea în instituțiile de învățământ sesiunea februarie-aprilie 2021. În perioada 15 februarie – 28 februarie 2021, se pot depune cereri de înscriere pentru o nouă sesiune de admitere la școlile militare aparținând Jandarmeriei Române.

Cei ce doresc să devină jandarmi pot opta pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, fiind disponibile în total 400 de locuri. 

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea, desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la următorul link al Jandarmeriei Bihor:    

De asemenea puteți accesa și link-urile:

Școala Militară de Subofițeri “Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani:        

http://www.scoaladragasani.ro/index.php/admitere/prevederi-generale

Școala Militară de Subofițeri “Petru Rareș” Fălticeni:

https://www.jandarmeriafalticeni.ro/admitere/inscriere/

Informații suplimentare puteți obține și la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, din strada Universității, nr. 2, de luni până vineri între orele 08.30- 15.30. , dar pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 recomandăm apelarea numărului de telefon 0259.430.770; interior 24535 (Resurse Umane), în același interval de timp.

Nu uitați Cererea-tip de înscriere se depune exclusiv în format electronic, scanat, în format PDF, până la data de 28 februarie 2021 pe adresa de email resurseumane@jandarmeriabihor.ro

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.