Traficul feroviar, blocat între Huedin şi Aleșd. Un Tânăr s-a răsturnat cu mașina pe calea ferată

3711
autoturism răsturnat peste calea ferată
Foto ©️ ISU Cluj

Un tânăr care conducea un autoturism s-a răsturnat peste calea ferată, duminică seara, în zona localității Poieni.

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin și un echipaj SAJ au intervenit în urma răsturnării unui autoturism pe calea ferată, în zona localității Valea Drăganului. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.30, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat pe calea ferată și ocupantul ieșit din aceasta. Un tânăr a fost consultat la fața locului de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„Accidentul s-a produs pe DN1E60, în localitatea Poieni, unde un tânăr de 16 ani, care se deplasa în direcția localității Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se pe sinele căii ferate. Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului. În cadrul cercetărilor urmează a fi stabilite circumstanțele conducerii autoturismului de către tânărul de 16 ani, transportat la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Din cauza accidentului, traficul feroviar între Huedin și Aleșd a fost întrerupt.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.