Ştefan Lucuţa, câştigătorul concursului: ,,Alege imaginea potrivită pentru Întâlnirea Eparhială a Tinerilor’’

619

Tineri din Eparhia Greco-Catolică de Oradea s-au adunat, sâmbătă, la Liceul Teoretic ,,Don Orione’’ din Oradea.Copii si tineri participanti au fost  din Oradea si judet, dar si din Salaj, Satu-Mare si Arad.

 

Tema  întâlnirii a fost: ,,Fericiţi cei Milostivi, că aceia se vor milui’’.

După Liturghie au urmat , jocuri, concursuri dar  şi momente artistice. Momente prin care  tinerii şi copiii sau putut  cunoaste mai bine. Episcopul a trecut pe la fiecare dintre grupurile de copii  pentru a sta de vorbă cu ei.

Au fost împărţite tricouri cu tema întâlnirii care au fost imprimate cu  desenul elevului Ştefan Lucuţa din Aleşd, câştigătorul concursului: ,,Alege imaginea potrivită pentru Întâlnirea Eparhială a Tinerilor’’, organizat în luna aprilie de Biroul Pastoral Eparhial.

IMG_20160530_135856

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.