Situația cazurilor active de COVID 19 pe localități, la 4 august 2020 în Bihor

3937

Prefectura Bihor a transmis marți după-masă, lista infectărilor de coronavirus din județul Bihor. Sunt trecute infectările totale și cazurile active.

 

În tabelul prezentat de Instituția Prefectului Județui Bihor este trecută localitatea, numărul de locuitori, numărul total de cazuri, numărul cazurilor active și tresholdul (în caz că numărul bihorenilor infectați depășește 3% din populația localității respective se impune carantinarea zonei).

„În total în județul Bihor sunt înregistrate 1073 de cazuri coronavirus, dintre care 27 sunt decese, iar 350 de persoane sunt Covid pozitive active în acest moment. Aceste persoane se află internate în spital, şi anume 172 de persoane, fie la domiciliu, fiind asimptomatice”, a precizat reprezentantul DSP Bihor.

În acest moment, potrivit graficelor cele mai multe cazuri se întregistează în Oradea (141), Beiuș (27), Ineu (16), Osorhei (14) iar în Budureasa 10 cazuri active, din 10 cazuri totale, alături de care este introdusă și o alertă de carantină. În Aleșd 2 cazuri, 4 cazuri în Aștileu, Borod (1), Bratca (1), Aușeu (1), Vârciorog (2), Brusturi (1) iar în comuna Țechea, prima comună din Bihor pentru care s-a hotărât obligativitatea purtării măștii de protecție în spații deschise, potrivit graficului sunt înregistrate 8 cazuri confirmate, și tot atâtea infectări active.

VEZI MAI JOS LISTA INFECTĂRILOR COVID-19 DIN BIHOR

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.