Situația cazurilor active de COVID 19 pe localități, la 17 septembrie 2020 în Bihor. În Aleșd 9 cazuri!

2560
 

Prefectura Bihor a transmis vineri la prânz, lista infectărilor de coronavirus din județul Bihor. Sunt trecute infectările totale și cazurile active.

 

In acest moment, cele mai multe cazuri active Covid sunt în Oradea, 310, municipiul Oradea fiind urmat de comuna Bulz, cu 34 de cazuri, şi de municipiul Salonta, cu 31 de cazuri Vadu Crişului, iar oraşul Beiuş şi comuna Sântandrei aveau joi câte 17 cazuri active.

În comuna Aştileu erau joi 13 cazuri active, în Bratca 12 cazuri active, iar în Ceica 11, 10 cazuri active în comuna Măgeşti, în Aleșd 9 cazuri active, restul de UAT-uri din Bihor au mai puţine cazuri.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.