Situația cazurilor active de COVID 19 pe localități, la 11 septembrie 2020 în Bihor. În Aleșd 15 cazuri!

5340

Prefectura Bihor a transmis vineri la prânz, lista infectărilor de coronavirus din județul Bihor. Sunt trecute infectările totale și cazurile active. In cest moment, potrivit graficelor cele mai multe cazuri active se întregistează în Oradea, cu 315 de cazuri, urmată de Bulz (35), Salonta (25), Beiuş (20), Sânmartin (16), Vadu Crisului (15), Aleşd (15), Popeşti (10), Magesti (9), Ţeţchea (8), Oşorhei (4), Ştei (3), Nucet (3). 

În Aștileu 7 cazuri, Borod (4), Bratca (4), Aușeu (8), Vârciorog (4), Brusturi (7), Tileagd (3) iar în Lugasu de Jos (2).

În tabelul prezentat de Instituția Prefectului Județului Bihor este trecută localitatea, numărul de locuitori, numărul total de cazuri, numărul cazurilor active și tresholdul (în caz că numărul bihorenilor infectați depășește 3% din populația localității respective se impune carantinarea zonei).

VEZI MAI JOS LISTA INFECTĂRILOR COVID-19 DIN BIHOR LA 11 SEPTEMBRIE 2020

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.