Se caută polițiști! Inspectoratul de Poliţie Județean Bihor declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursul de admitere în cadrul ACADEMIEI DE POLIȚIE

1293

Inspectoratul de Poliţie Județean Bihor declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor pentru concursul de admitere în cadrul ACADEMIEI DE POLIȚIE „ALEXANDRU IOAN CUZA” BUCUREȘTI – sesiunea de admitere 2021.

Înscrierile se efectuează în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, prin completarea și depunerea Cererii – tip de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv resurseumane@bh.politiaromana.ro.

Depunerea dosarelor de candidat se realizează până la data de 23 iulie 2021, la sediul Inspectoratului de Poliţie Județean Bihor, din municipiul Oradea, str. Parcul Traian nr. 18, județul Bihor – Serviciul Resurse Umane, telefon 0259.403.111, unde pot fi obţinute şi alte detalii suplimentare.

Anunțul privind admiterea și numărul de locuri aprobate pentru sesiunea 2021 se află postate pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, respectiv https://bh.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-sesiune/2021/a-n-u-n-t-privind-activitatea-de-recrutare-si-selectie-a-candidatilor-pentru-participarea-la-concursul-de-admitere-organizat-la-academia-de-politie-alexandru-ioan-cuza-sesiunea-2021