Restricţii de circulaţie pentru maşinile mai mari de 7,5 tone, în judeţele aflate sub cod portocaliu de caniculă

896
Având in vedere atentionarea meteorologica privind avertizarea de Cod Portocaliu de Caniculă emisa de Administrația Națională de Meteorologie, incepand de astăzi, 2 august a.c., intre orele 12.00-20.00, se va interzice temporar circulația vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe toate drumurile naționale din județul Bihor și alte 14 județe (Arad, Alba, Bistrița Năsăud, Caras Severin, Cluj, Dolj, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Satu Mare, Sibiu, Sălaj, Timiș), cu excepția transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii și de produse perisabile de origine animala și vegetala, vehiculelor care participa la intervenții in caz de forță majora, transporturile funerare, poștale, de echipamente de prim ajutor, pentru distribuție de carburanți, de mărfuri sub temperatura controlata, pentru tractări de vehicule avariate, transporturilor pentru distribuția de apa și hrana in zonele calamitate, transporturilor cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării, transporturilor de apa îmbuteliată și a produselor provenite din exploatări agricole.
Le recomandam conducătorilor de vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone sa respecte semnificațiile indicatoarelor rutiere montate in acest sens.
 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.