Poliția poate utiliza în continuare radare în mașini neinscripționate, ascunse de ochii șoferilor

610
pistol radar
Foto caracter ilustrativ

Poliția poate să folosească radarul şi pe mașini neinscripționate şi nesemnalizate. Asta decis Curtea Constituţională a României.

Parlamentarii tuturor partidelor, cu excepția USR, doreau ca radarele să fie nu doar vizibile, dar și semnalizate prin panouri amplasate la o distanță de până la 4 kilometri de radar. Aceștia au fost obligați de Curte să renunțe la această prevedere, însă nu au respectat întocmai observațiile CCR, astfel că proiectul a fost respins din nou.

Acesta se întoarce în Parlament pentru a fi revizuit.

Până atunci, poliția poate utiliza în continuare radare în mașini neinscripționate, ascunse de ochii șoferilor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.