Poliția Bihoreană recrutează candidați pentru instituțiile de învățământ ale M.A.I.

786
40 DE ABSOLVENȚI AI ȘCOLILOR MAI S-AU ALĂTURAT POLIȚIȘTILOR DE IMIGRĂRI ~2-800x634

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară activităţi specifice de recrutare a candidaţilor pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2019 și ianuarie 2020, astfel:

– Pentru sesiunea 2019: pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, pentru instituțiile de învățământ superior din cadrul M.Ap.N și S.R.I. care pregătesc specialiști pentru nevoile M.A.I. – cererile tip de înscriere se depun de către candidați la I.P.J. Bihor până la data de 24.05.2019;

– Pentru sesiunea ianuarie 2020: pentru școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” și „Septimiu Mureșan” din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române – cererile – tip de înscriere se depun de către candidați la I.P.J. Bihor până la data de 15.11.2019.

Relații suplimentare privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, municipiul Oradea, str. Parcul Traian, nr. 18, județul Bihor și de pe site-ul I.P.J. Bihor, https://bh.politiaromana.ro la secțiunea Cariera / Admitere / 2019

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.