Ploi, ninsori și vânt puternic în toată țara, până marți

185
Polei

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare meteorologică de precipitații moderate cantitativ, polei şi intensificări ale vântului, valabilă până marți, 28 decembrie, ora 10:00.

În intervalul menționat temporar vor fi precipitații moderate cantitativ în cea mai mare parte a ţãrii. În zona montană înaltă, iar începând din seara zilei de sâmbătă (25 decembrie) şi în cea mai mare parte a Moldovei vor fi ninsori şi lapoviţã, iar în celelalte regiuni mai ales ploi.

Îndeosebi pe parcursul zilelor de duminicã (26 decembrie) şi luni (27 decembrie) pe alocuri se va depune polei, cu o probabilitate mai ridicatã în jumãtatea de sud a Moldovei, în Muntenia, în Crişana şi nord-vestul Transilvaniei.

Pe parcursul zilei de luni (27 decembrie) vântul va prezenta intensificãri temporare în regiunile sudice, cu viteze de 40/50 km/h, iar în zona montanã înaltã, rafalele vor depãşi 60/70 km/h spulberând zãpada.
 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.