PERSOANĂ DISPĂRUTĂ!

748
Foto IOAN DRIMBĂU

IOAN DRIMBĂU , de 50 de ani, din comuna Ambrămuţ, sat Făncica, județul Bihor, domiciliat fără forme legale în municipiul Oradea, a plecat la 2 decembrie 2016, la ora 11.00, din Oradea, fără a-şi anunța familia și nu a mai revenit.

 

SEMNALMENTE: înălţime 1,67 m, greutate 60 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, îi lipsesc dinţii incisivi superiori.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care acesta o purta la data dispariţiei.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.