Pentru mămici, viitoare mămici și tătici – Școala mamei reincepe la Maternitatea Oradea 

150

Dragi mămici, viitoare mămici si tătici, vă anunțăm că Școala Mamei Maternitatea Oradea Staționarul III al Spitalului Clinic Județean de Urgentă reîncepe derularea cursurilor GRATUITE ON-LINE, editia cu numărul 21, începând cu data de 21.03. 2022, orele 17.00.

 

Structura programului cuprinde 9 module teoretice on-line, cu durata de minim o oră fiecare, in zilele de luni si joi, orele 17.00, in perioada 21.03. – 18.04. 2022.

Cei interesati se vor putea loga la platforma (Zoom) dupa inscrierea pe site-ul scoalamameioradea.ro, formular inscriere.

Cursul se adresează familiei, taticii sunt invitați sa se înscrie alături de mămici.

Obiectivele Școlii Mamei Maternitatea Oradea sunt:

•​ Mobilizarea comunitară şi educarea femeilor gravide şi a familiilor în așteptarea  evenimentului important din viața lor: nașterea unui copil.

•​ Dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii și igiena alimentației în perioada sarcinii

• ​Conştientizarea importanţei familiei 

•​ Identificarea nevoilor de îndrumare și educare în rândul viitoarelor mame dar și a familiilor.

Inscrierile si logarea NU sunt limitate!

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.