O actrita celebra din filmele pentru adulti a murit la 31 de ani. Cum a fost descoperita in apartamentul ei

148

Anchetatorii au gasit-o moarta in patul ei, insa nu se cunoaste cauza si asteapta rezultatul autopsiei. conform Independent.

 

Primele zvonuri sustin ca aceasta ar fi luat o supradoza de droguri, insa nu a fost confirmat oficial. Amber Rayne a lucrat in industria filmelor pentru adulti timp de un deceniu, devenind una dintre cele mai populare actrite.

In ultimele luni, a fost in centrul atentiei intr-un scandal in care au mai fost implicatei si alte actrite, care l-au acuzat pe colegul lor de breasla, actorul James Dean de violenta pe platouri si hartuiala sexuala in timpul filmarilor. Insa, acesta a negat totul.

Sursa…

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.