Nunțile, botezurile și alte evenimente private pot fi organizate până la ora 23:00 în Bihor

4079

Direcția de Sănătate Publică Bihor transmite că în conformitate cu Art.1 din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr.42 din 17.08.2020, și în județul Bihor este aplicată limitarea programului de lucru al operatorilor economici care desfășoară activități

în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea. 

Programul operatorilor economici menționați nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu poate depăși orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00. Măsura se aplică până la data de 31.08.2020 orele 24.00 și poate fi prelungită prin Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. 

Deoarece în spațiile precizate sunt organizate și evenimente private cum ar fi nunți, botezuri, aniversări etc. informăm populația pentru conformarea la prevederea legislativă.  

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.