Noi angajări la pompieri!

2101
Pompier din Aleșd
Foto ©️ AlesdOnline
 

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al județului Bihor va scoate la concurs zeci de posturi de soldați și gradați profesioniști (servanți).

În data de 15.11.2021, în Monitorul Oficial al României a fost publicat Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 170 din 12 noiembrie 2021 privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului internelor şi reformei administrative nr. 321/2007 pentru aplicarea, în unităţile Ministerului Afacerilor Interne, a unor dispoziţii din Legea nr. 384/2006 privind statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

Astfel, în următoarea perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” va scoate la concurs 36 de posturi de soldați și gradați profesioniști, care vor încadra funcțiile de servant în cadrul echipajelor de pompieri militari bihoreni.

Informațiile referitoare la demararea procedurii de concurs pentru ocuparea posturilor menționate vor fi postate, pe site-ul instituției și afișate la sediul ISU Bihor.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.