Incendiu în Bălnaca

458

În seara zilei de luni, 23 mai Staţia de Pompieri Aleşd a fost alertată pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Bălnaca, comuna Şuncuiuş.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la podul şi acoperişul şurii, existând pericolul extinderii acestora la casă şi la celelalte construcţii auxiliare, precum şi la o altă locuinţă învecinată. Pentru stingerea focarelor de incendiu şi protecţia construcţiilor situate în apropiere, echipajele de pompieri militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă timp de aproximativ o oră, operaţiunea forţelor de intervenţie continuând încă circa 50 de minute, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, crearea, din culpă, a condiţiilor de a genera incendiul, proprietarul utilizând focul deschis în apropierea materialelor combustibile în scopul distrugerii unui cuib de viespi aflat în interiorul şurii.
Ca urmare a producerii incendiului au ars aproximativ 90 metri pătraţi acoperiş şi circa o tonă de fân.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.