Imaginile unui dezastru la Tetchea!!!

3177

In urma fenomenelor meteo extreme care s-au abătut luni , asupra comunei Tetchea, nu există gospodărie care să nu fi fost afectată.

 

Tiglele de pe acoperișuri au fost luate de vânt, anexele gospodărești sunt aproape în totalitate afectate, copacii sunt căzuți. Sătenii încearca să facă rost de țiglă care este foarte dificil de procurat, pentru că fiecare casă are alt tip de țiglă.

Deși meteorologii au emis avertizare meteo cod Portocaliu, satenii sunt  convinsi că vina pagubelor însemnate a fost provocată de o tornadă, similară cu cele prezentate în filme, si  zic că „a fost o tornadă, așa cum vedeam în filmele americane cam așa se poate vedea, vârfurile copacilor sunt retezate, iar acoperișurile caselor au fost spulberate, așa  ceva nu s-a mai văzut”.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.