Fara apa rece pe strada Bobâlna din Aleșd. Se executa lucrari in zona Unix

308

S.C. Salubri S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 09.09.2020, datorită unei avarii la rețeaua de apa furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 0800 şi 1100.  Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe stada Bobâlna.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care apa la robinete va fi tulbure, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezire. Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numărul de telefon 0359 800 808, program permanent, transmit reprezentanții companiei.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.