21.5 C
Aleşd
miercuri, 22 mai 2024
Blue Container Aleșd
 

Ela Ardelean a lansat prima carte ,,Cutia cu nisip” la doar 18 ani 

Cipleu Sorin Leontin - PSD Alesd  
 

Ardelean Amalia-Ela-Mălina tânăra de 18 ani deja cunoscută în rândul oamenilor datorită activității sale, a reușit să își împlinească visul ei cel mai mare: publicarea primei cărți intitulată ,,Cutia cu nisip”.  

Originară din comuna Aștileu, elevă în clasa a XII-a Filologie la Liceul Teoretic “Constantin Șerban”,  Aleșd, tânăra scrie și publică în mediul online de la vârsta de 14 ani, iar acum cu o maturitate incontestabilă, cartea ei a apărut și în format fizic.  
Cea mai mare dorință a autoarei este de a face bine oamenilor indiferent de funcția și statul pe care îl are, iar prin ceea ce a ales să facă deja s-a dedicat ,,unei forme de bine”. 

Recunoscută ca autor român, premiată național și publicată în Capitala Cultural Europeană — Sibiu, Ela Ardelean dorește să continue pe partea de scris cu publicarea mai multor lucrări și pentru asta a reușit să semneze contractul de publicare pentru a doua carte. 

Ciprian Blejan

Academia Excelenței este asociația în curs de formare prin care autoarea dorește sprijinirea talentelor și promovarea culturii prin diverse acțiuni.  

“Doamne, cum aș putea să Îți mulțumesc pentru acest dar? Cum să Îți mulțumesc că pot să îmi trăiesc visul?  

Am început să lucrez ca scriitor de patru ani, iar zi de zi dorința de a scrie și de a publica a devenit din ce în ce mai mare, așa că în cele din urmă, cu principii solide și curate, cu suflet plin de emoție și credință, am ales să aștern cele mai de seamă observații, comentarii, idei, reflecții, teorii, crezuri și tot ce m-a ajutat de patru ani spre a deveni omul care sunt azi. Experiența și faptul că am scris din trăiri și sentimente proprii, conferă lucrării un aer de seriozitate și superioritate. Cu o desfășurare a ,,acțiunii” în 58 de capitole, două părți de eseistică  ,,Eseurile Succesului” și ,,Eseurile Puterii Conștientului „, o parte de teorie ,,Teoria Imposibilului” și una despre un proiect de suflet: ,,136bpm Florin Prodana”, această lucrare gravitează în jurul temei: omul în raport cu societatea, moralitatea și imoralitatea, judecăți și prejudecăți, aparență și esență! Nu țin să spun că e o lucrare perfectă, dar în momentul în care îți pui tot sufletul și toată credința în ceea ce faci, totul se schimbă. Garanții mai mari decât zecile de articole în care am apărut,  ceea ce fac, oamenii de seamă ce mă susțin și faptul că am câștigat Locul IV Național la scriere, iar faptul că am reușit să fiu publicată într-o Editură din Capitala Cultural Europeană — Sibiu, nu pot să mai aduc. 
Mulțumiri enorme, domului primar Lazăr Ionuț al comunei Aștileu care m-a susținut enorm pe tot parcursul și care a recunoscut o serie de calități, ce într-un moment eu față de mine însămi nu le-am recunoscut. Îi mulțumesc pentru tot sprijinul, îndrumarea, sfaturile, răbdarea și dorința de a mă ajuta!  
Mari și alese mulțumiri părinților mei fără de care nimic din tot ce există azi nu era!”, scrie Ela Ardelean într-o postare pe Facebook.   

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,531FaniÎmi place
1,737CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,580AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI