De mâine, declarația pe propria răspundere redevine obligatorie în intervalul orar 23:00 – 05:00

2394

Începând cu data de 9 noiembrie, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23:00 – 05:00, cu câteva excepții. 

Potrivit deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență, circulația persoanelor în acest interval orar este permisă pentru deplasări în interes profesional, pentru asistență medicală sau achiziționarea de medicamente, pentru asistența unor persoane cu dizabilități, persoane vârstnice, pentru îngrijirea copilului sau în caz de deces al unui membru de familie.

Pentru justificarea circulației în intervalul restricționat, persoanele sunt obligate să prezinte, după caz, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Modelele de declarație pe propria răspundere și de adeverință de la angajator pot fi consultate mai jos:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.