Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

2160
MASCAȘ NICOLAE

MASCAȘ NICOLAE, de 49 de ani, din municipiul Oradea, a plecat din localitatea Orvișele, comuna Brusturi, la 3 septembrie si nu a mai revenit.
Cel în cauză a mai plecat de acasă voluntar, în repetate rânduri, fiind găsit de fiecare dată de polițiști sau de familie.
SEMNALMENTE: înălţime 1,66 m, greutate 65 kg., faţă ovală, ten deschis, ochii căprui, păr șaten deschis, fără semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou albastru, pantaloni scurți gri, papuci ortopedici albi, iar pe cap purta o bască neagră.

 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.