Cum te programezi în Bihor pentru vaccinul anti-covid-19. La ce număr de telefon trebuie să suni

1414
Vacin
Foto ©️ REUTERS/Dado Ruvic

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în județul Bihor, cu etapa a II-a conform prevederilor Hotărârii de Guvern Nr.1031 / 2020 privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva Covid-19.

Pentru a clarifica anumite aspecte ale procesului de programare prin intermediul call-center, aducem la cunoștința populației eligibile la vaccinare în etapa II următoarele:

Numărul unic de Call Center apelabil la nivel național disponibil pentru programare este 021 414.44.25. Apelurile sunt preluate în ordinea efectuării lor, de către oricare dintre serviciile de call center disponibile la nivel național, indiferent de județ, apelantul putând solicita programarea în oricare județ și centrul disponibil la nivel național/local dorit, în funcție de numărul locurilor libere.

Numărul unic de Call Center alocat județului Bihor este – 021.414.44.59, urmat de pașii indicați pentru programarea la vaccinarea COVID-19 respectiv:

Prima TastăTasta următoareTip de informații
11Pentru programarea la vaccinarea COVID-19
 2Pentru îndrumare privind utilizarea aplicației de programare la vaccinarea împotriva COVID-19

Vă asigurăm că orice întârzieri în preluarea apelurilor sunt determinate de numărul important de solicitări de programare, precum și de timpul necesar parcurgerii etapelor de planificare în platforma electronică RoVaccinare.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.