Controale şi instruiri efectuate de Pompierii Bihoreni

215

În perioada 14.11. – 18.11. 2016, personalul Inspecţiei de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a desfăşurat 28 de controale, dintre care 15 la operatori economici şi 13 la instituţii, activităţi în cadrul cărora au fost constatate 156 de nereguli pe linia apărării împotriva incendiilor, 65 dintre acestea fiind înlăturate pe timpul acţiunilor de control.

 

Pentru neregulile depistate, Inspecţia de Prevenire a aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 amenzi în valoare de 16000 lei şi 99 de avertismente.
În intervalul menţionat, personalul Inspecţiei de Prevenire a organizat şi desfăşurat 28 de exerciţii de alarmare şi evacuare în caz de incendiu şi 45 de instruiri cu personalul de la locul de muncă şi cu personalul cu atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă din cadrul instituţiilor şi operatorilor economici controlaţi.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.