Condamnat la închisoare pentru trafic de influență reținut și încarcerat de polițiștii din Aleșd

1870

Marți, 24 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Oraș Aleșd au depistat și reținut un bărbat de 39 de ani, din Aleșd.

 

Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executarea a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență, spălare de bani și participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual.

Cel în cauză a fost reținut de polițiștii aleșdeni și încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.