COD PORTOCALIU și GALBEN de vânt puternic și în Bihor de duminică

961
Hartă meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări de vânt puternic pentru zilele de duminică și luni, în Bihor și alte zone din țară.

COD GALBEN: de duminică, 23 februarie, ora 18.00 până luni, 24 februarie, ora 18.00

Duminică seara, vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a țării, La munte vor fi rafale de 80-100 km la oră, iar în Transilvania, Moldova, Maramureș și nordul Crișanei, vântul va atinge 65-80 km pe oră, iar pe arii restrânse 85-90 km/h.

În celelalte regiuni vor fi intensificări locale și temporare în special luni, cu viteze de 55-70 km/h.

Vor fi precipitatii pe arii extinse, în general moderate cantitativ, în nordul și centrul țării, unde vor fi mai ales ploi.

La munte, cu precădere la altitudini mari, vor predomina ninsorile.

COD PORTOCALIU: de duminică, 23 februarie ora 20.00 până luni, 24 februarie, ora 18.00

În zona montană va avea intensificări susținute cu rafale de peste 110-130 km/h. Temporar va ninge viscolit, diminuând semnificativ vizibilitatea, la început în Carpații Orientali, apoi și în restul zonei montane, la altitudini în general de peste 1.600 m.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.