COD GALBEN de ninsori viscolite, și în Bihor. De joi vine gerul

698
Foto © Fotografugheorghe Faltinschi

Administrația națională de meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de ninsoare in zonele de munte, pentru perioada 27 decembrie, ora 20, pana la 29 decembrie ora 10.

 

In intervalul mentionat, in toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zapada, local consistent si vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi 60…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h, viscolind si spulberand zapada.

Intensificari ale vantului si precipitatii in general slabe cantitativ, la inceput mixte, apoi mai ales sub forma de ninsoare, se vor semnala si in restul teritoriului, dar mai ales in regiunile estice si sud-estice. Incepând cu data de 29 decembrie vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor în nordul şi centrul teritoriului şi pe arii restrânse în rest, iar vântul va continua să prezinte intensificări îndeosebi în sud-est.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.