Cazuri active de Covid-19 în Bihor. În Aleșd sunt 25 infectaţi!

1297
ambulanta covid
Foto ©️ AlesdOnline
Prefectura Bihor a publicat luni, lista infectărilor de coronavirus din județul Bihor. Sunt trecute infectările totale și cazurile active. 

Potrivit statisticilor, localitățile bihorene cu peste 5 cazuri active de coronavirus sunt:

Oradea(658), Sântandrei(35), Marghita(29), Aleșd(25), Sânmartin(24), Beiuș(23), Salonta(19), Vadu Crișului(18), Ineu, Tileagd(14), Măgești(12), Chișlaz(11), Valea lui Mihai, Paleu(9), Nucet, Lazuri de Beiuș, Nojorid, Șuncuiuș, Remetea(8), Borod, Câmpani, Diosig, Săcueni, Popești, Aștileu, Abram(7), Mădăras, Biharia, Copăce, Batăr, Șoimi ,Buntești(6), Girișu de Criș, Toboliu, Lunca, Drăgănești, Drăgești, Dobrești, Ceica, Sânnicolau Român, Viișoara, Cherechiu(5).

Vezi mai jos harta localităților cu zeci de cazuri active:

Reamintim și că, în acest moment în județul Bihor, nouă localități se află în scenariul roșu. Acestea sunt: Lazuri de Beiuș (4.98‰), Măgești (4.52‰), Sântandrei (4.43‰), Viișoara (3.8‰), Vadu Crișului (3.74‰), Chișlaz (3.42%), Pocola (3.3‰), Nucet (3.27‰), Boianu Mare (3.14‰).

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.