Caniculă,vijelii și ploi torențiale pană sâmbătă

1082
Foto © Nicoleta Bejan

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata și disconfort termic, valabilă in Maramureș, Transilvania, Crișana, Banat și Moldova, precum și in zonele de deal și munte din restul țării, de vineri, de la ora 13:00, pana sâmbătă, la ora 4:00. In cursul nopții de  vineri spre sâmbătă (23/24 iunie).

Vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindina. Cantitățile de apa vor depăși local 20 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi in Maramureș, Transilvania și  la munte, 40…50 l/mp.

Meteorologii mai spun că la sfârșitul acestei săptămâni, în jumătatea de sud a țării vremea va fi caniculară.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.