Atenție, șoferi: Un transport agabaritic va trece prin Aleșd

635
Gabarit depășit
Foto ©️ AlesdOnline arhivă

Un transport agabaritic va fi efectuat, pe un traseu cuprins între localitatea Ciucea şi Borș II PTF.

„În perioada 23.11.2021 – 25.11.2021 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:

Ciucea (județul Cluj) – DN1 – Oradea – DN19 – A3BH – Borș II PTF. Vehiculul transportă un utilaj.

Lațimea maximă a vehicului este 3,5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.