Atenţie, şoferi! Drumul Oradea-Cluj, plin cu alveole de calmare a traficului ce pot fi periculoase

2242
Foto © BIHOREANUL

Drumul Oradea-Cluj s-a umplut, în ultima perioadă, cu alveole de calmare a traficului care se pot transforma în adevărate capcane pentru participanţii la trafic! Şoferii şi transportatorii care circulă pe DN 1 se plâng că „insuliţele” le pun siguranţa în pericol, deoarece au borduri drepte şi lasă prea puţin spaţiu pentru ocolire, în special în localităţi bihorene precum Aleşd, Tinăud şi Auşeu.
Mai precis, pe raza localităţii Aleşd, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a comandat montarea a nu mai puţin de cinci alveole, în Tinăud trei alveole, iar în Auşeu chiar şase alveole.

Citește articolul complet pe www.ebihoreanul.ro

 

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.