Alege cariera de pompier militar! De astăzi, 2 septembrie, încep înscrierile la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

392
Pompier
 

Începând de joi, 2 septembrie, până pe 14 septembrie 2021, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Cererile de înscriere se depun on-line, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „CRIŞANA” al judeţului Bihor (ISU Bihor) recrutează candidaţi pentru concursul de admitere – sesiunea septembrie-octombrie 2021, la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, judeţul PRAHOVA- sesiunea 2021 sunt scoase la concurs 300 de locuri (atât pentru bărbați cât și pentru femei), din care 276 de subofiţer de pompieri şi protecţie civilă și maistru militar autopentru Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și unitățile subordonate.

Cererea-tip de înscriere, se descarcă de pe site-uloficial al MAI (https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2021/02/Anexa-1-cerere-inscriere-scoli-postliceale-MAI-1.pdf ) sau de pe site-ul ISU Bihor (https://www.isubh.ro/admitere/), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], în perioada 02 – 14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

CALENDARUL ADMITERII:  

❗ 02-14 septembrie – depunere cereri înscriere (online);

❗ 20 septembrie – data până la care va avea loc evaluarea psihologică;

❗ 22 septembrie – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare;

❗ 29 septembrie-05 octombrie – evaluarea performanțelor fizice;

❗ 9 octombrie – susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor;

❗ 11-31 octombrie – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale).

Detalii despre procedura de admitere, formularele și documentele necesare completării dosarului de recrutare și alte date de interes sunt postate pe site-urile  Şcolii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești (www.scoaladepompieri.ro) și Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor (www.isubh.ro – Secțiunea Cariera) sau pot fi obținute la sediul inspectoratului, de la personalul desemnat al Serviciului Resurse Umane, telefon 0259/411.212, 0259/411.213, interior 27107 și 27136.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.