Ai șansa să devii pompier militar: înscrierile continuă pentru 14 posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”

4214
Pompier

Persoanele care doresc să se alăture pompierilor militari bihoreni mai au la dispoziție 10 zile pentru depunerea dosarelor de recrutare pentru cele 14 funcții scoase la concurs în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor.

Dosarele de recrutare pentru concursurile organizate în vederea ocupării unei funcții de ofițer și a 13 funcții de subofițer, care vor cuprinde documentele prevăzute în anunțurile de concurs disponibile pe site-ul ISU Bihor (https://www.isubh.ro/anunturi/ ), vor fi depuse exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected]până la data de 04.11.2021, ora 16.00.

Vă reamintim că persoanele interesate se pot înscrie la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante aferente următoarelor funcții:  

1. Ofiţer specialist I (psiholog) în cadrul Compartimentului Psihologie;

2. Subofiţer operativ principal la Compartimentul Avizare-Autorizare din cadrul Inspecției de Prevenire;

3. Subofiţer operativ principal la Compartimentul Control și Activități Preventive din cadrul Inspecției de Prevenire;

4. Subofiţer tehnic principal în cadrul Compartimentului Structura de Securitate;

5. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Încadrare-Gestiune Personal din cadrul Serviciului Resurse Umane;

6. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Încadrare-Gestiune Personal din cadrul Serviciului Resurse Umane;

7. Subofiţer tehnic principal la Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor din cadrul Serviciului Resurse Umane;

8. Subofiţer secretariat principal în cadrul Compartimentului Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;

9. Subofiţer tehnic principal la CompartimentulInformare și Relații Publice;

10. Subofiţer administrativ principal în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea;

11. Subofiţer administrativ principal în cadrulDetașamentului 2 de Pompieri Oradea;

12. Subofiţer administrativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita;

13. Subofiţer administrativ principal în cadrul Secției de Pompieri Beiuș

14. Subofiţer administrativ principal în cadrul Stației de Pompieri Aleșd;

Informațiile privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție, criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru post sunt afișate la avizierul unității (strada Avram Iancu, nr.9, Oradea) și pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro  – secțiunea Despre noi- Anunțuri). 

Informații suplimentare pot fi obținute de la structura de Resurse Umane a unității, la telefon 0259/411212.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.