Accident pe DN1 între Huedin și Cluj-Napoca. Un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren

1472
 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autocamion și un autoturism au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Gilău – Huedin, în zona localității Căpușu Mic, județul Cluj.

La fața locului au intervenit două echipaje de prim ajutor, pompierii, dar și polițiștii și criminaliștii care cercetează locul accidentului.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conștiență și cu multiple traumatisme. Salvatorii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul, în vârstă de cca 20 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La fața locului au mai fost consultați doi bărbați, o femeie și un copil care au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți”, scrie infohuedin.ro.

„În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Oradea, a unei tinere de 23 de ani si a unui minor de 5 ani, ambii pasageri în autoturism. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, mai scrie sursa citată.

Circulația a fost întreruptă pe DN 1, și deviată pe ruta DN 1 Căpușu Mare – DN 1F – Gârbău – DJ 108C.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.