Accident pe DN1 E60 în Negreni. TIR ieșit de pe șosea, lângă linia de cale ferată (video)

3936
Accident pe DN1 E60 în Negreni

Un TIR a ieșit de pe carosabil duminică dimineața în zona localității Negreni din județul Cluj, oprindu-se lângă linia de cale ferată. Traficul feroviar de pe linia din apropiere nu a fost afectat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui autotren rămas imobilizat pe partea carosabilă, circulația se desfășoară pe un fir, prin dirijare, pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, pe raza localității Negreni, județul Cluj.

„O autospecială a fost alertată în cursul acestei dimineți, pentru a asigura măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de carburanți înregistrate ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autocamion în apropiere de localitatea Negreni. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost primită în jurul orei 6.20, iar în momentul sosirii la fața locului șoferul era ieșit din cabină și a refuzat consultul medical. Compania care deține camionul întreprinde măsuri pentru scoaterea acestuia din poziția respectivă. Traficul este restricționat pe un sens, iar traficul feroviar de pe linia din apropiere nu a fost afectat”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

La fața locului urmează să se deplaseze un utilaj de mare tonaj pentru tractarea autotrenului.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.