Accident mortal la ieșire din Huedin

4868
Accident mortal la Huedin

Un grav accident rutier s-a produs, vineri, la ieșire din Huedin spre Oradea, pe DN1 E60. Două autoturisme de teren s-au ciocnit frontal. În urma impactului, un bărbat a fost proiectat dintr-un autoturism. Alte trei persoane au fost rănite ușor.

Medicii SAJ au început manevrele de resuscitare a bărbatului proiectat în afara autoturismului, dar fără rezultat. Polițiștii au constatat că bărbatul proiectat din mașină nu purta centura de siguranță. Un alt rănit, din cei trei cu leziuni mai ușoare, a fost transportat la spital.

„Un bărbat de 55 de ani, din comuna Poieni, satul Morlaca, județul Cluj, a condus autoturismul în direcția Oradea, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Autoturismul care circula regulamentar era condus de un bărbat de 56 de ani, din județul Bihor. În urma impactului, șoferul din Poieni a decedat”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.