Accident între un TIR și un microbuz pe DN1 (foto)

5122
Accident Ciucea 1

Un accident rutier a avut loc în această după-amiază pe DN1 (E60) în localitatea Ciucea. În accident au fost implicate un tir și un microbuz de transport persoane.

“Conducătorul unui autocamion inmatriculat in Polonia, a efectuat un viraj la stanga, fara a se asigura la efectuarea manevrei și a intrat in coliziune laterala cu un microbuz inmatriculat in Republica Moldova, condus de un șofer în vârstă de 25 de ani, care se afla in depasirea neregulamentara a camionului, incalcand marcajul longitudinal continuu. Dupa impact, microbuzul a fost proiectat într-un stalp electric in afara partii carosabile”, se arată în informarea transmisă de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba de şoferul microbuzului şi un pasager al acestuia.

Circulația rutieră s-a desfășurat îngreunat, prin parcarea unui restaurant din apropiere.

Accident Ciucea 3

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.