Accident GRAV pe DN1 Cluj – Oradea. Implicate un TIR și o autoutilitară

6619

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un camion și o autoutilitară au fost implicate într-un accident, produs pe DN 1 Huedin – Bucea, în zona localității Negreni.

 

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Traficul este întrerupt aproximativ 30 de minute pentru desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale victimelor.

„În jurul orei 9.00 ISU Cluj a fost alertat prin apel la 112 pentru a interveni la un accident rutier intre un TIR si o duba in localitatea Negreni. A intervenit Detașamentul de pompieri Huedin cu două autospeciale cu modul de descarcerare, total 4 subofițeri și un ofițer, plus 2 ambulanțe aparținând SAJ. În urma impactului au fost extrase două victime care au fost transportate de către ambulanțele SAJ la spital”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

TIR-ul a ajuns pe calea ferată, iar mașina s-a înfipt în zidul de sprijin de la marginea drumului. Circulația este blocată. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.