A fost actualizată lista statelor cu risc epidemiologic! Spania rămâne pe lista galbenă „roşie”, Grecia pe lista „galbenă”

464

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat, joi, noile liste cu clasificarea țărilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de COVID-19. Marea Britanie, Olanda, Portugalia și Spania rămân pe lista roșie. Grecia se află pe lista galbenă.

35 de țări și teritoriu se află în zona roșie, dintre care 10 din Europa: Cipru, Marea Britanie, Gibraltar, Olanda, Spania, Andorra, Portugalia, Malta, Insula Man și Insulele Feroe.

În schimb, pe cea galbenă se află 21 de state și teritorii, dintre care 6 din Europa: Grecia, Luxemburg, Monaco, Federația Rusă, Irlanda și Danemarca.

Listele actualizate intră în vigoare începând cu duminică, 25 iulie, de la ora 0:00.

Lista completă:

Anexa-la-HCNSU-nr.-48-din-22-07-2021

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.