Cod Galben de vânt puternic până mâine, ora 10:00

266

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare de intensificări susţinute ale vântului, viscol puternic şi vizibilitate redusă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt pentru Timiș, Caraș-Severin, Hundoara, Bihor, dar și Alba, respectiv Cluj.

Vor fi perioade în care rafalele vântului vor depăși 55-65 km/h, izolat chiar 70 km/h, transmit meteorologii.

Avertizarea cod portocaliu este valabilă în judeţele Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Caraş-Severin, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

În intervalul menţionat, în zona Carpaţilor Occidentali şi Meridionali, vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 80-90 km/h, iar îndeosebi în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, rafalele vor depăşi 100 km/h şi va fi viscol.

Avertizările intră în vigoare duminică, 24 ianuarie, la ora 22.00 și vor dura până luni, 25 ianuarie, la ora 10.00.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.