8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

800 locuri de muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania

Urmărește-ne și pe Google News

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă sezonieră, la recoltat de căpşuni, în Spania. Dintre acestea 500 de locuri de muncă sunt pentru femei și 150 pentru cupluri. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp; nu se solicită experință și nici cunoașterea unei limbi străine. 
Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua a 7-a este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

- Publicitate -

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi. 

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES, Simona Burdean, din cadrul AJOFM Bihor, până în data de 30 noiembrie.

Selecția va avea loc in trei locații din țară care vor fi anunțate ulterior.

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI