19 spitale din țară primesc peste 700.000 de euro din partea Grupului Holcim România

472

Grupul Holcim România continuă lupta împotriva COVID-19 și sponsorizează 19 spitale din țară cu peste 700.000 de euro.

Astfel, 19 de spitale Covid și suport – Covid din județele Alba, Arad, Argeș, Bihor, Brasov, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Iași, Neamț, Prahova, Timiș și din municipiul București au primit sprijin financiar. Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de aparatură medicală și pentru echipamente de protecție necesare în lupta împotriva pandemiei.

„În aceasta perioadă cu provocări pentru întreaga societate, trebuie să avem grijă cu prioritate de cei aflați în nevoie și totodată de personalul din sistemul medical, care luptă de aproape doi ani împotriva acestei pandemii. Profit de ocazie să le mulțumesc încă o dată medicilor pentru eforturile pe care le fac zi de zi pentru a salva vieți”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Grupul Holcim Romania & Market Head Moldova.

Grupul Holcim România continuă astfel să sprijine sectorul medical în lupta împotriva COVID-19, suma totală donată în perioada 2020-2021 către spitale ajungând la 2,2 milioane de euro. Dintre acestea, peste 1,9 milioane de euro au fost donate de către Holcim România și aproximativ 265.000 de euro de către Somaco Grup Prefabricate, companie care face parte din portofoliul de firme Holcim.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.