​Pompierii militari bihoreni vă aşteaptă alături de ei: posturi de subofiţer scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”!

279

Pe lângă cele 53 de posturi vacante pentru care procedura de recrutare este în această perioadă, în curs de desfăşurare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”  al judeţului Bihor va scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, încă patru posturi de subofiţer: două posturi de subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, un post de asistent medical cu grad militar la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă şi un post de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ.

 

Înscrierile pentru concursul de ocupare a postului de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, situat în municipiul Oradea, strada Avram Iancu, nr. 9, în intervalul                                20.10.2016 – 27.10.2016, între orele 08.00 – 16.00.

Detalii privind calendarul activităţilor,  modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro) sau de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0259/411212, int. 27013, 27135 sau 27 136, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului. 

Anunţul de recrutare pentru postul de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ, este disponibil pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro), respectiv la avizierul de la sediul insituţiei, începând cu data de           19 octombrie 2016, iar cele aferente posturilor de subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei şi de asistent medical cu grad militar la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă vor fi publicate în perioada imediat următoare. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.