Lino Golden la Aleșd de 1 iunie

903
 

Melodii precum ”Panamera” sau ”Sus Ca Jordan!” vor  răsuna în Aleșd (zona triunghi) cu ocazia zilei de 1 iunie Ziua Internațională a Copilului.

 

“Ne așteaptă un spectacol, la care invitat special va fi Lino Golden pentru un eveniment la care sa va simtiti bine si dupa ce se termina sa aveti ce sa povestiti prietenilor. Va fi un eveniment extraordinar!”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local Aleșd.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.