Încă două zile până la marele eveniment: Nana și C-Block la Oradea!

199
Nana și C-Block la Oradea

Au mai rămas doar două zile până când artiștii de la Nana și C-Block, foarte cunoscuți și în România după succesul muzical pe care l-au avut în anii 90, ajung la Oradea!

 

Vă reamintim că aceștia vor concerta vineri, 8 noiembrie, la Arena Antonio Alexe. în cadrul primei ediții a „Urban Beats”.

Totul este posibil cu ajutorul Artistic Entertainment, care pregătește un concert de înaltă calitate de urban/hip hop/rmb style, cu dansatori și artiști de renume național și internațional.

Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20. Cei care vor deschide spectacolul vor fi membrii trupei Face Team, care propun un show de baschet acrobatic nemaivăzut în România. Ei vor fi urmați de trupa locală de dans hip hop Switch Crews!

În jurul orei 20:30 va veni momentul mult așteptat în care va urca pe scena Nana. Va urma apoi un show de dans incendiar cu 25 de dansatori Bounce Factory. Punctul culminant al evenimentului îl va constitui apariția celor de la C-block, în jurul orei 21:15.

Showul total va fi de doua ore, însă accesul publicului în tribunele Arenei Antonio Alexe se va face cu o oră mai devreme, de la ora 19.

Încă mai sunt biletele pentru acest eveniment. Ele se pot achiziționa online, pe www.eventim.ro sau fizic de la Magazinele Diverta, OMV, Carrefour, Telekom, Vodafone, Columbus Cafe, Librăria Humanitas și Carturești, dar si de la fața locului, la intrarea în Arena „Antonio Alexe”.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.